Epoxy Designvloeren - FTB Remmers

Published: 24th November 2008
Views: N/A

Epoxy designvloeren - naadloze designvloeren, slijtvast en stijlvolle vloeren.
Wat zijn epoxy designvloeren?

Epoxy gietvloeren of epoxy coatings zijn naadloze vloeren die worden aangebracht over een bestaande vloer. De epoxy gietvloer of epoxy coating - ook wel kunststof vloer genaamd - is een zeer slijtvaste vloer, die uitstekende bescherming biedt tegen de meest voorkomende vormen van schade.

Epoxy gietvloeren en epoxy coatings worden al jarenlang geplaatst in industriƫle werkplaatsen, maar zijn door hun variabele uiterlijk ook uiterst geschikt voor uw woning. Ook door hun strakke lijn, schadebestendigheid, en snelle uitharding vallen epoxy gietvloeren en epoxy coatings erg in de smaak.

Welke kamers zijn geschikt voor epoxy gietvloeren of epoxy coatings?

Per definitie kunt u epoxy gietvloeren en coatings gebruiken in elke kamer van uw huis. Epoxy gietvloeren en epoxy coatings zijn met zeer veel eigenschappen verkrijgbaar (Antislip, hard of juist elastisch, ...), wat met zich meebrengt dat epoxyvloeren in praktisch iedere kamer op hun plaats zijn. Door het feit dat epoxyvloeren geen water opnemen, zijn deze kunststofvloeren bijvoorbeeld perfect geschikt voor de badkamer. Een epoxy gietvoer of epoxy coating in de badkamer is bovendien slipvast.

Doordat epoxy gietvloeren en epoxy coatings naadloos zijn en geen water opnemen, zijn epoxyvloeren gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn ze door hun 'vaste elasticiteit' erg veilig om kinderen erop te laten spelen.

Report this article Ask About This Article


Loading...
More to Explore